The Black House provides an architecturally striking addition to the small Suffolk village where it sits, with inspiring views over the estuary. Internally the house features an impressive polished concrete floor throughout the ground floor, these alternatives to conventional carpet or wooden floors can have any coloured additives for any visual effect required, whilst also providing a huge thermal mass to the structure.

As with all our airtight passivframes, the house has an MVHR unit with heater battery - heat being drawn from the large thermal store which in turn is charged by the solar panels or log boiler. 

  • The-Black-House-Nov-12-1.jpg
  • The-Black-House-Nov-12-7.jpg
  • The-Black-House-Nov-12-8.jpg
  • The-Black-House-Nov-12-9.jpg
  • The-Black-House-Nov-12-10.jpg
  • The-Black-House-Nov-12-15.jpg
  • The-Black-House-Nov-12.jpg

Return to gallery